Τα μπολιασμένα παιδιά

Τα Μπολιασμένα παιδιά

Πέρυσι τέτοια εποχή εκπαιδευτικοί και γονείς αγκάλιασαν παιδιά που είχαν ανάγκη για μάθηση, αγάπη και στήριξη με μόνο όπλο την αλληλεγύη. Κατάφεραν τα «ανάψουν το φώς» στους «σκοτεινούς δρόμους» προς τα σχολεία. Δεν θα σταματήσει να σκοτεινιάζει.. ας είμαστε εκεί να ανάψουμε μια φλόγα.
Ευχαριστούμε τα παιδιά από το «Part of the solution» και τον Λουκά Αγέλαστο – Σπυριδούλα Γκούσκου για το πρωτότυπο υλικό που μας παραχώρησαν.

Revolution. Κυκλοφόρησε το νέο cd των Tsiri Band

Θα το βρείτε σε όλες τις συναυλίες

και τις παραστάσεις των Τσιριτσάντσουλες.Σημείωμα της μπάντας από το album “Revolution”
Η ηχογραφηση έγινε ζωντανά στην συναυλία για τα 15 χρόνια Τσιριτσάντσουλες στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο “Εμπρός”.
Ευχαριστούμε την συνέλευση του “Εμπρός”, καθώς και τους Τσίριδες αδερφούς μας αλλά και όλους τους φίλους των Τσιριτσάντσουλες, που μας βοηθάνε και προχωράμε μέσα στα χρόνια.
Επίσης τους bro από την 440 Sound Collective και τον ηχοληπταρά μας Πασχάλη Κολέντση που μας κάνει Γούέμπλεϊ το κάθε stage μας και τον Ηλία για τις ωραίες φωτογραφίες.
Τέλος.. τους πολιτικούς, την εκκλησία και την κάθε καπιταλιστική και εχθρική φιλάργυρη μουτσούνα που μας κάνει να πεισμώνουμε και να είμαστε ακόμη απέναντι τους ενεργά,
με όπλα την αυτοοργάνωση, την ομαδικότητα και την αληθινή τέχνη που πάντα τους ενοχλούσε. Θα μαστε εκεί μεχρι το τέλος μπάμιες, να το ξέρετε.