“Το τραγούδι της Άνοιξης” νέο βίντεο κλίπ στο Tsiri Tv

Δείτε στο Tsiri Tv το νέο βίντεο κλιπ των Τσιριτσάντσουλες “Το τραγούδι της Άνοιξης”. Από την παράσταση “ΤΣΙΡΙΑΔΑ ἔπος γελοῖον”

 

Δείτε ακόμα στο Tsiri Tv:

 

“Η Μαύρη Τσαρίνα” του Λεοπόλδου Μαζόχ. Ένα μουσικό παραμύθι από τις Τσιριτσάντσουλες. Δείτε την παράσταση εδώ:

“Mitič Threesome live at EMPROS theatre – 17/12/2015” στα πλαίσια του φεστιβάλ “15 χρόνια Τσιριτσάντσουλες”. Δείτε τη συναυλία εδώ:

“Un incontro con Carlo e Iva Formigoni” – “Μία συνάντηση με τον Κάρλο και την Ίβα Φορμιγκόνι” (it, gr subs). Ταινία ντοκιμαντέρ από τις Τσιριτσάντσουλες για τη ζωή και το έργο του Κάρλο και της Ίβα Φορμιγκόνι, δύο ανθρώπων που έγραψαν την δική τους ιστορία στο ευρωπαϊκό θέατρο του δεύτερου μισού του εικοστού αιώνα και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Γλώσσα: Ιταλικά-Αγγλικά. Για να δείτε τους υπότιτλους πατήστε CC. Δείτε την ταινία εδώ:

“Ευοί ευάν Βαριετέ”. Μια μοναδική και αναπενάληπτη παράσταση αφιερωμένη στο Βακχικό πνεύμα από τις Τσιριτσάντσουλες. Δείτε την παράσταση εδώ:

“Των κερασιών η εποχή”.Video clip των Τσιριτσάντσουλες από την παράσταση “ΤΣΙΡΙΑΔΑ ἔπος γελοῖον”. Δείτε το βίντεο κλιπ εδώ:

“TSIRI BAND Live στο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ” (2015). Η συναυλία δόθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 στα πλαίσια του φεστιβάλ “15 Χρόνια Τσιριτσάντσουλες”. Δείτε τη συναυλία εδώ:

 

Ακολουθεί διαφήμιση:

Comments are closed