Οι Τσιριτσάντσουλες στο Immigraniada Festival – Τα Τραγούδια της Φωτιάς

Το Immigraniada Festival επιστρέφει με τα «Τραγούδια της φωτιάς»
στο Κύτταρο την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στις 8.30μμ.

Οι Τσιριτσάντσουλες θα συμμετέχουν με διασκευές τραγουδιών από την παγκόσμια επαναστατική παράδοση.

Θα βρίσκονται εκεί από τους Deus Εx Machina μέχρι τον Σπύρο Γραμμένο, από τους Άλλος Κόσμος μέχρι τον Ζωρζ Πιλαλί, από τα Αρνάκια ως τους Stress και από τον Frank Panx & τους Αδερφοφάδες μέχρι την μουσικοθεατρική κολεκτίβα Τσιριτσάντσουλες, τον Τάσο Σαγρή & Whodoes και άλλα αδέλφια-έκπληξη.

Η Punk’n’Roll κοινότητα συσπειρώνεται και μεταμορφώνει το Κύτταρο σε μια ζεστή «ηλεκτροακουστική» μπουάτ, ένα χώρο ενότητας και τραγουδιού διαμαρτυρίας από μια άλλη εποχή.

Αυτή η μουσική οικογένεια των “αδελφών του χάους” θα παρουσιάσει σε ηλεκτροακουστικές εκτελέσεις τραγούδια που ακόμα καίνε, που είναι ταγμένα να παραμένουν κοντά στους τραυματισμένους αυτού του συστήματος, που κοιτάνε το κακό στα μάτια και μιλάνε για το φως.

Η συναυλία αυτή έχει έναν ξεχωριστό σκοπό: Μαζί με άλλα αδέλφια, πήραμε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της ώστε να καλυφθεί το υψηλό κόστος των ιατρικών εξόδων για τη θεραπεία του Άλεξ, που υπεβλήθη σε μια εξαιρετικά σοβαρή χειρουργική επέμβαση.
Ο Άλεξ, πρόσφυγας και ο ίδιος, στάθηκε δίπλα στους πρόσφυγες, πρόσφερε ανιδιοτελώς τον χρόνο του και τη δυναμική του και αποτελεί έναν ισχυρό κρίκο στην αλυσίδα της αλληλεγγύης μας.
Τώρα είναι σειρά μας να του σταθούμε σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που περνά.

Ας είμαστε όλοι εκεί, η βραδιά στο Κύτταρο ξεκινά στις 9. Damage 6€

Αυτή η ανθρώπινη ανάγκη ήταν αρκετή για να ενεργοποιήσει όχι μόνο την ροκ κοινότητα της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης. Έχουμε λοιπόν δύο συναυλίες σε δύο πόλεις, την ίδια μέρα και ώρα για τον ίδιο σκοπό. Το Immigraniada Festival σε συνεργασία με το 66 Club και αδέλφια μουσικούς θα παρουσιάσουν τραγούδια της φωτιάς, τραγούδια ενότητας και αλληλεγγύης, τα διαχρονικά όπλα των ταπεινών της γης.

Comments are closed