ΜΠΑΧΑΛΟ comedy show

Οι Τσιριτσάντσουλες παρουσιάζουν την κωμική τηλεοπτική σειρά
Μπάχαλο Comedy Show-Pilot Season
Δείτε τη σειρά εδώ:

Η πολυαναμενόμενη νέα κωμική τηλεοπτική σειρά από τις Τσιριτσάντσουλες, έρχεται στο Tsiri TV, με μία πιλοτική σεζόν τεσσάρων επεισοδίων.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, και κάθε Τετάρτη έως τις 9 Ιουνίου, στις 21:00
στο Tsiri web TV, στη διεύθυνση http://tsiritsantsoules.gr/
Πρόγραμμα προβολών
19/5 Επεισόδιο 1 – Επιδημία
26/5 Επεισόδιο 2 – Λογοτεχνία
2/6 Επεισόδιο 3 – Καπιταλισμός
9/6 Επεισόδιο 4 – Ασφάλεια (το ημερολόγιο ενός μπάτσου)
Ενισχύστε μας στο ψηφιακό μας καπέλο.
PAYPAL: tsiritsantsoules@gmail.com
IBAN: (Εθνική τράπεζα, δικαιούχος: Μαυρίδου Κωνσταντίνα) GR9401100580000005878507358

Συντελεστές

Αφήγηση
Ηρώ Κατσιφλώρου

Παίζουν
Ντίνα Μαυρίδου, Μαρίνος Μουζάκης, Νίκος Γιούσεφ, Σόνια Περλέγκα, Χριστίνα Χριστοδούλου, Κωνσταντίνος Πουλής, Γιάννης Αδρίμης, Ελισσαίος Βλάχος, Βασίλης Βήτας, Νάντια Ρούμπου, Μηνάς Κωνσταντίνου.

Κείμενα: Μαρίνος Μουζάκης, Κωνσταντίνος Πουλής, Νίκος Γιούσεφ, Άντον Τσέχοφ, B. Traven, Ζαχαρίας Στουφής
Σκηνοθεσία: Μαρίνος Μουζάκης
Οπερατέρ: Γιάννης Αδρίμης, Νίκος Γιούσεφ
Ηχοληψία, μίξη ήχου: Νίκος Γιούσεφ
Κοστούμια: Μαρία Μαρκοπούλου
Μοντάζ, ειδικά εφέ: Μαρίνος Μουζάκης, Ντίνα Μαυρίδου
Διεύθυνση παραγωγής: Ντίνα Μαυρίδου
Επεξεργασία ήχου και εικόνας: Tsiri Home Studios

Παραγωγή Τσιριτσάντσουλες 2021

Υπόθεση

Το μπάχαλο είναι αυτό που περιγράφει ο τίτλος του. Μπάχαλο! Πιο συγκεκριμένα, είναι μια συρραφή κωμικών σκετς, πάνω σε μία «χαλαρή» θεματική, που οικοδομούν ένα δικό τους σύμπαν. Βασίζεται σε κείμενα πρωτότυπα αλλά και σε άλλα παλαιότερα που αγαπάμε πολύ, κάποια δοκιμασμένα στο παρελθόν από την ομάδα μας στη θεατρική σκηνή και άλλα, που προστέθηκαν για τις ανάγκες της σειράς.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η κωμική σειρά «Μπάχαλο» είναι το αποτέλεσμα του νοσηρού εγκλεισμού μας και της βίαιης απενεργοποίησής μας ως καλλιτεχνική ομάδα, τον τελευταίο χρόνο.
Η ιδέα είχε ξεκινήσει ενάμιση χρόνο νωρίτερα, όταν συγκεντρώναμε υλικό για μια μεγάλου μήκους ταινία, προκειμένου να γιορτάσουμε τα είκοσι χρόνια ζωής των Τσιριτσάντσουλες. Λογαριάζαμε όμως χωρίς τον ξενοδόχο… Ο mr Covid μας επισκέφτηκε και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές μας, το ίδιο και στον προγραμματισμό μας. Έτσι αφού καταλάβαμε πως δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τα γυρίσματα που υπολογίζαμε λόγω απαγορεύσεων, αλλά και πως θα έπρεπε να μείνουμε καλλιτεχνικά ανενεργοί για μεγάλο διάστημα, αποφασίσαμε να αποδομήσουμε το υλικό που συγκεντρώναμε για την ταινία και να το επανασυνθέσουμε σε μία φόρμα που να μπορεί να γυριστεί ευέλικτα, στις συνθήκες εξαίρεσης και καραντίνας που βιώναμε.
Έτσι σας παρουσιάζουμε το Μπάχαλο Comedy Show, μια χειροποίητη κωμική σειρά με μία πρώτη πιλοτική σαιζόν τεσσάρων επεισοδίων, ώστε να δοκιμάσουμε τα όρια και τις τεχνικές μας, με την ακράδαντη πεποίθηση ότι πάντοτε μπορούμε και χειρότερα.
Η σειρά θα προβάλλεται live κάθε Τετάρτη στις 21:00 και θα παραμείνει on line στο http://tsiritsantsoules.gr/ με ελεύθερη πρόσβαση.

Ενισχύστε τις Τσιριτσάντσουλες

Άλλος ένας βασικός λόγος -εκτός της καλλιτεχνικής ξηρασίας- που μας ώθησε να κάνουμε αυτήν την παραγωγή, είναι η ενίσχυση του Τσίρι ταμείου, το οποίο μετά τις αλλεπάλληλες καραντίνες έχει αδειάσει εντελώς. Είναι το ταμείο που, είκοσι χρόνια τώρα, χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τα έσοδα των παραστάσεων και των συναυλιών μας και που με τη σειρά του χρηματοδοτεί τις νέες μας παραγωγές, τον εξοπλισμό, τις περιοδείες μας και άλλες έκτακτες ανάγκες. Πιστοί λοιπόν στην αρχή της ελεύθερης συνεισφοράς, διαθέτουμε το έργο μας δωρεάν στο διαδίκτυο και σας ζητάμε -προαιρετικά- την κρίσιμη υποστήριξή σας, για να ξαναστήσουμε το ταμείο της κολεκτίβας μας από την αρχή στο ψηφιακό μας καπέλο.
PAYPAL: tsiritsantsoules@gmail.com
IBAN: (Εθνική τράπεζα, δικαιούχος: Μαυρίδου Κωνσταντίνα) GR9401100580000005878507358

http://tsiritsantsoules.gr/​
https://www.facebook.com/tsiritsantsoules

Comments are closed